www.cambo-news.com សូមស្វាគមន៏ប្រិយមិត្តដែលបានចូលរួមទស្សនាគេហទំព័រយើងខ្ញុំ សូមអរគុណ !!
Smiley face Smiley face Smiley face

Sunday, April 8, 2012

ប្រការគួយល់ដឹងអំអាហារទាំង៥យ៉ាង

ថ្ងៃទី៨ មេសា២០១២

១- គ្រាប់អាម៉ង់


ជាប្រភេទ ប្រូតេអ៊ីន ជួយកាត់បន្ថយ កូឡេស្តេរ៉ូល ជួយបេះដូង យ៉ាងច្រើន ពីព្រោះ វាមានសមាសធាតុ ផ្សំសំខាន់ៗ ដូចជា អាស៊ីដ ខ្លាញ់ដ៏ចាំបាច់ ចំពោះរាងកាយ និង មាន អាស៊ីដខ្លាញ់ មិនឆ្អែត ទើបមាន ចំណែក ជួយការពារ ការកើតរោគ បេះដូងបាន យ៉ាងប្រសើរ ។
២- ផ្លែប៉ោម
ជាផ្លែឈើ ដែលមាន សារធាតុ អេនធីអក់ស៊ីដេនស៍ មានកាកសរសៃ សម្បូរទៅដោយ វីតាមីន និង អំបិល រ៉ែ ថែមទាំងជួយ កាត់បន្ថយ កូឡេស្តេរ៉ូល ព្រមទាំងជួយ កាត់បន្ថយ ដំណើរកើត ខ្លាញ្ញ់ដែលមិនល្អ ក្នុងរាងកាយ ផង ដែរ ។
៣- សណ្តែក


សម្បូរទៅដោយ ប្រូតេអ៊ីន ជួយកាត់បន្ថយ កូឡេស្តេរ៉ូល និង ការពាររោគ មហារីក ។
៤- ផ្លែប៊្លូបឺរី
មានសារធាតុ ទប់ស្កាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី អាចភ្ញោច កោសិកាថ្លើម ឱ្យធ្វើការ បានល្អ ជួយកាត់បន្ថយ ខ្លាញ់ និង កូឡេស្តេរ៉ូល ។
៥- សាច់ត្រី


សាច់ត្រីដែលមាន ខ្លាញ់ដូចជា ត្រីសូម៉ុង ជួយ កាត់បន្ថយ កូឡេស្តេរ៉ូល ដែលមិនល្អ និង មានខ្លាញ់ ប្រភេទល្អ ដូចជា អូមេហ្គា-៣ ដែលល្អចំពោះ សុខភាព ទៀតផង ៕

0 មតិ:

Post a Comment